23 juillet 2010

Grandcamp: Triste temps / Au Petit Mareyeur


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C'était un certain mois de Juillet pourri et l'occasion de faire des photos maussades.

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Loin du centre de Grandcamp et loin du port, le Petit Mareyeur a eu du mal à attirer la clientèle.
L'espoir renait, avec Yannick Jouan qui vient de reprendre le bar hôtel-restaurant. Ancien élève de l'école Lenôtre, il possède une expérience de 22 ans en restauration et traiteur. Il propose une cuisine traditionnelle avec des desserts maison, et espère développer la partie traiteur et la vente à emporter.

Vous trouverez Le Petit Mareyeur avenue Marcel-Destors, au haut de la côte de maisy. Le numéro de téléphone est 02 31 22 65 91.


It was during a month of July when the weather was awful and gave us a chance to take dark gloomy pictures.

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Far from the center of Grandcamp, and far from the harbor, le Petit Mareyeur has had trouble attracting enough customers.
But there is hope again, as Yannick Jouan has re-opened the bar/hotel/restaurant. A graduate of the Lenôtre culinary school , he has been in the food business for 22 years. His cooking is traditional, with homemade desserts, and he is also going to sell prepared dishes and expand the catering business.
You will find Le Petit Mareyeur on avenue Marcel-Destors, at the top of the hill on the road to Maisy. The phone number is 02 31 22 65 91.
Give it a try.

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