8 novembre 2010

Etretat: L'aiguille /Le Bicorne


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On escalade la falaise d'Aval à Etretat, on reprend son souffle, et puis on le perd encore devant la vue qui s'etend devant nous: dans le creux de la falaise, l'aiguille se lance de la mer, brillante de blancheur.
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Pour le plaisir des yeux et des pailles, après une randonnée éreintante sur les falaises, pas besoin d'aller bien loin: A 50 m de la plage d'Etretat, le Bicorne, un restaurant gastronomique dans un cadre chaleureux et romantique, vous attend.

Sabrina et Fabrice Prévost vous accueillent dans leur restaurant tout en boiseries. Vous y dégusterez une cuisine gastronomique, savoureuse, où bien sûr les fruits de mer seront à l'honneur.

Laissez-vous tenter par le menu "Tête à Tête", pour vous deux: Un plateau de fruits de mer somptueux, le sorbet normand, le homard grillé sorti tout droit du vivier, le plat de fromage et le dessert, délicat et goutu.

Romantique est rarement si délicieux.



You climb the Southern Cliff at Etretat, you catch your breath, and then, in front of the spectacle unfoloding under your eyes, you loose it again: In a dramatic fold of the cliff, the needle rises from the depths of the ocean, shining white.
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For a memorable meal appealing to both your eyes and your taste after a grueling hike on the Etretat Cliffs, there is no need to go very far. Just a few feet from the beach, you will come upon La Bicorne, a gourmet romantic restaurant.

Sabrina and Fabrice Prévost will welcome you in their dining room, all decorated with wood beams, varnished wood walls and heavy draperies. You will be served delicious gourmet dishes, with, of course, a wide selection of seafood choices.

Let the menu "Tête à Tête" tempt the two of you: A huge tray of shellfish and crabs, elegantly presented, a Calvados sorbet before the grilled lobster, just pulled out of its sea water tank, a generous serving of regional cheeses and a tasty and beautiful dessert.

Romantic is rarely so delicious!





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1 commentaire:

Sharon Van Lieu a dit…

What a beautiful electric blue sea. I find the rocks to be most interesting.

Sharon